Поредната звездна двойка е между Лило Петров и Лора Кадурина.

...
Поредната звездна двойка е между Лило Петров и Лора Кадурина.
Коментари Харесай

Звездна любов! Внукът на Димитър Димов люби дъщерята на Кадурин

Поредната звездна двойка е сред Лило Петров и Лора Кадурина.

Щеше да става дума за просто двама млади влюбени хора, в случай че той не беше внук на Димитър Димов, а тя – дъщеря на Георги Кадурин.

Любовта посред им пламнала преди няколко години. Запознали се в НАТФИЗ, където и двамата сега учат „ Кинодраматургия ”, написа в. „ Телеграф ”.

От момента, в който искрата пламнала, двамата заживели и под един покрив.

За връзката посред им приказва и майката на Лора – Мариана Миланова. Жената е удовлетворена, че макар че към този момент не е дребното им момиченце, Лора звъни всеки ден. Разговарят, споделят, разискват и се радват на близостта си, въпреки и от разстояние.

Като главно занятие на двойката Петров – Кадурина близки дефинират пътешествията. Двамата доста обичали да откриват дружно нови места. Малко преди светът да затвори поради епидемията от ковид, те посетили Милано. Там с изключение на луксозния град, разкрили и хубостта на намиращите се наоколо езера.

Изданието добавя, че преди да се залюби с Кадурина, внукът на известния публицист бил двойка с друга актриса – Весела Бабинова. Двамата бяха засичани постоянно от фотографите, само че тръпката посред им не просъществувала дълго. В момента Весела е в очакване на първото си дете от различен известен актьор.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР