Поредната тийнейджърска безумица се появи в социалните мрежи. На видеоклип

...
Поредната тийнейджърска безумица се появи в социалните мрежи. На видеоклип
Коментари Харесай

22-годишен шофьор се хвали, че лети с 240 км/ч по АМ Тракия

Поредната тийнейджърска безумица се появи в обществените мрежи. На видеоклип се вижда по какъв начин лек автомобил “Audi” се движи по автомагистрала " Тракия " със скорост от към 240 км/ч., написа trafficnews.bg.

Видеото е оповестено в „ Инстаграм” от момиче, а на него са маркирани двама души, единият от които е водачът с псевдоним chicho_vanyo. Видно от фрагментите, девойката снима клипа, а младежът кара. Като за похлупак има и текст „ живи и здрави” последван от смеещо се със сълзи дребосъче.

Въпросният chicho_vanyo в действителност е на 22 години и съгласно негови почитатели в обществената мрежа живее в „ Кючук Париж”.

Известен е с това, че обича бързите коли и много постоянно се хвали с клипове, в които акцент е километражът на кола, който регистрира над 200 км/ч.

Във Facebook младежът е прочут с прякора Trap Vanyo.

Освен най-лошите последствия с които може да приключи сходно шофиране, водачът може да се снабди и със солена санкция за сходни безразсъдни дейности.

Според закона за придвижване по пътищата, при шофиране отвън обитаемо място, санкцията за превишаване над 50 км/ч. е 600 лева, като за всеки последващи 5 km/h превишаване над 50 km/h санкцията се усилва с 50 лева

Тоест в случай че бъде заловен да кара с сходна скорост, младежът ще отнесе санкция за над 1000 лв..



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР