Поредната си ефективна присъда отнесе днес 51-годишният рецидивистът от Първомай

...
Поредната си ефективна присъда отнесе днес 51-годишният рецидивистът от Първомай
Коментари Харесай

6 г. решетки за рецидивист изнасилвач с 4.9 кг дрога в гумат...

Поредната си ефикасна присъда отнесе през днешния ден 51-годишният рецидивистът от Първомай Димо Деянов. Окръжният съд в Хасково го прати зад решетките за 6 година при първичен непоколебим режим и му наложи санкция от 50 000 лева за контрабанда на  4.936 кг марихуана. Наказанието влезе незабавно в действие, откакто Темида утвърди съглашение сред прокуратурата и Деянов.

По този случай остарелият познайник на българската правораздавателна система бе задържан на 3 юни т.г. на пункта Капитан Андреево. Тогава митничари откриха в аварийна гума на ръководеното от Димо БМВ 22 пакета с канабис, оценени за 19 744 лв.. Дрогата желал да изнесе за Турция и карал без брошура, която му била отнета за период от година.

Димо Деянов има 25 присъди. През 2016 година бе задържан, откакто ограби и изнасили 64-годишна жена в къщата и в хасковския квартал „ Болярово “.  На 14 против 15 януари преди 6 година Димо е влезнал в жилището  на психологично болната жена, почнал да сипе удари по главата и се гаврил с нея. Жертвата викала за помощ, само че поради отдалечеността на къщата от съседите, никой не я  чул. Насилникът почнал да й желае пари, а когато старата жена не му дала, почнал още веднъж да я удря с юмруци по лицето. После разкрил чантата й, в която имало 150 лв. от пенсията и ги взел. След като пък беше арестуван и отведен в полицията, Деянов се опита да избяга от районното ръководство, само че бързо бе прострян на земята.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР