Поредната пратка с дезинфекционни препарати - кислородна вода и спирт,

...
Поредната пратка с дезинфекционни препарати - кислородна вода и спирт,
Коментари Харесай

Раздават поредна порция дезинфектанти на домоуправителите във Варна

 Поредната пратка с дезинфекционни препарати - кислородна вода и алкохол, е доставена през днешния ден от Община Варна в регион " Одесос ". Домоуправителите на етажната благосъстоятелност на постройките, ситуирани на територията на региона, могат да ги получат до 16.30 ч. във входа на административната постройка на ул. " Ст. Караджа "  №30, оповестиха от региона. Раздаването продължава всеки работен ден. 

Всички етажни собствености на територията на кв. " Аспарухово “ и кв. " Галата “ са получили ново зареждане с препарати, обезпечени от Община Варна. Те са предоставени на персоналните лекари в ДКЦ 2 " Св. Иван Рилски “, " Медицински център Младост “ - филиал " Аспарухово “, на здравната работа в кв. " Галата “, в православния храм " Св. цар Борис “ и джамията, заяви Ивайло Маринов. Получените от общината 2 000 маски се раздават на възрастни жители пред 5-те огромни търговски обекта, на таксиметрови водачи и обществените служащи, обслужващи региона. 

Продължава даването на дезинфектанти в 1-ви и 2-ри микрорайони във " Вл. Варненчик “. Разнесени са препарати на хлорна основа, кислородна вода и алкохол на етажните собствености в 3-ти и 4-ти микрорайони, оповестяват от районното кметство. Призовават се хората прецизно да съблюдават инструкциите за приложимост на препаратите и употребяват защитни средства (маска, ръкавици и очила) при работа с тях. При привършване на предоставените препарати, жителите могат да се обаждат на тел. 052/57 57 36. 

В регион “Приморски " на бул. " Генерал Колев " №92, на ет. 1 от през днешния ден ще се раздават на етажните собствености кислородна вода и алкохол със съпътстващи упътвания за приложимост. Етажните собствености в кв. " Виница " и околните селищни формирания могат да се снабдят с дезинфектантите от изнесения офис на кметството в кв. " Виница ". Допълнителна информация може да бъде търсена всеки работен ден на телефон 052 359 128. 

Дезинфекционни препарати се дават и на домоуправители на етажните собствености и в регион " Младост ". Пункът е ситуиран на терасата на блок 47 в ж.к. " Трошево " (съседен до блок 10, където се обитава районната администрация). Материали се получават всеки работен ден. 

Всички дезинфекционни материали са обезпечени от Община Варна и се дават гратис на домоуправителите, посредством районните администрации. Целта е да бъдат подкрепени хората да поддържат нужните санитарно-хигиенни условия в общите елементи на кооперациите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР