Поредната порция скандални истини взривиха родния ефир след последния епизод

...
Поредната порция скандални истини взривиха родния ефир след последния епизод
Коментари Харесай

Бесен скандал в Ергенът: Изгониха Памела и Габи, едната спи с известен футболист

Поредната порция скандални истини взривиха родния ефир след последния епизод на " Ергенът ", където претендентките за сърцето на милионера Алек Младенов едвам не се хванаха за косите. Причината си коства! Виктория Асенова разобличи две от дамите по време на коктейла, обявявайки, че познава Памела в действителния живот, още от детските години.

И не спря дотук! След разкритието, че Пам и Габриела Иванови са сестри, Виктория продължи и реши да задълбае още с информации за тях и присъединяване им в шоуто.

Любопитен факт е, че във визитката си за " Ергенът " Виктория Асенова афишира, че работи като състезателен управител в БФС, а впоследствиесподеляна останалите, че има информация кой е мъжът до Габриела.

Името му, несъмнено, беше заглушено за феновете, единствено че в мрежата незабавно завря и закипя. Най-спряганото име е това на футболистана " Лудогорец " Оливие Вердон.

" Определено ги изненадах двете сестрички, тъй като те не чакат, че аз знам толкоз доста информация. Това, че се върша на богатства и незапозната с въпросите им, не е баш по този начин ", съобщи Вики в шоуто. По нейни думи футболистът " е пуснал Габриела да влезе в имението най-вече за 10 дни. "

Съдейки по фотосите му в Инстаграм играчът е фамилен, само че доста фенове на любовното риалити разобличиха тайната му връзка, разяснявайки, че точно той е оказал помощ на Габриела да започва бизнеса си.

" Един път сме се запознавали, само че преди доста време ", разясни тя за футболиста на " Лудогорец ", отричайки по-дълбоки връзки с него. В същото време обаче техни фотоси от събития към този момент обикалят общественото пространство.

" Това, което беше изказано на последния коктейл, има доза истина. Единствената истина е това, че аз имам другар. Моята обстановка не е неистина, а е благородна за моята сестра ", разкри след това Габриелапред останалите девойки.

" Тя не стопира да приказва цялостни нелепости, за които доря тя самата не си има вяра ", съобщи изнервеният Алек, който колкото да съумяваше какво му се споделя. В последна сметка Габирела и Памела бяха изгонени от предаването.

" Никога не ми е било по-неудобно от държанието на различен човек. Двете са още доста млади и мисля, че през днешния ден научиха тежък урок. Сигурен съм, че ще намерят верния път, само че към този момент този път е към дома ", споделя Алек, откакто изпрати Памела и Габриела. Двете сестри смутени напуснаха имението и Пами имаше последни думи към Алек.

" Алек, да знаеш, че много постоянно в живота срещаме верните хора в неверното време. Понякога това носи горест. За жал, когато се случи, е непоправимо. Сблъсквала съм се с това, само че в никакъв случай нищо не се знае. "

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР