Поредната пиар акция на премиера Бойко Борисов, отново показана през

...
Поредната пиар акция на премиера Бойко Борисов, отново показана през
Коментари Харесай

Мачо чарът на Борисов катастрофира неприятно

Поредната пиар акция на премиера Бойко Борисов, още веднъж показана през неговия Фейсбук профил с живо лъчение, не мина напълно тъкмо по проект, въпреки че малко хора обърнаха внимание на сконфузния подробност.
Днес, 13 септември, Борисов е на посещаване в Русенско и не пропусна да отиде до Бяла, където участваше в откриването на новата постройка на локалното приблизително учебно заведение „ Панайот Волов “.
По традиция, Борисов беше посрещнат от управлението на учебното заведение, като там беше и директорката Албена Кирова. В характерен фасон, министър председателят ни я прегърна през рамо и изстреля репликата: „ Как се казваш, скъпа “. Кирова си сподели името, като леко и внимателно в профил по роднински положената ръка на министър-председателя върху раменете му.
Последва разходка на Борисов, в това число влизане в класна стая, цялостна с деца с униформи, и „ удивление “ от страна на водача на ГЕРБ: Ама през днешния ден не е първият образователен ден, нали? Борисов попита децата дали им харесва и добави, че щом на тях им харесва, и на него му харесва.
Сподели с твоите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР