Поредната мутренска схема със застраховките. Тъй като Булинс - СИК

...
Поредната мутренска схема със застраховките. Тъй като Булинс - СИК
Коментари Харесай

Държавата на мутрите

Поредната мутренска скица със застраховките. Тъй като Булинс - СИК - Олимпик към този момент ги мързи да вършат бизнес и да получават облаги, защото са продавали " евтини " застраховки, без концепция да застраховат, са решили напряко да сексвестират посредством банкрут приходите от продажбите им.
 Ген. Атанасов към Борисов: А бе, наглец!  Ужилените от Олимпик към този момент могат да изберат различен осигурител
Сметнете далаверата - тотална сума на приходите от 200 хиляди по сумата на застраховката " Гражданска отговорност ", която плащате - примерно 300 лв.. Махнете от тази сума - разноски по администрация, заплащания към трети страни, които не са повече от 10 %, както и сумите по изплатени компенсации, като имате пред тип, че крайния период на тези застраховки не е изминал. И.... получавате чисти пари, които трикът с компанията в Кипър, която ги е прибрала и не заплаща нищо, прелестно добавя картината на мутренското обезпечаване, подкрепено от страната. Разликата е, че в този момент даже не харчат пари за лепенки и не заплащат на мутри. Няма за какво, страната е тяхна.

Сега тези 250 хиляди излъгани още веднъж ще би трябвало да платят към този момент по-скъпите застраховки - изключително заплащане във тип на налог " отсъстваща " страна.

Пладнешки грабеж. И забележете - няма самосезиране или сезиране на прокуратура. То и да има какво от това - изгода " йок " - следствие против " наши " не водим.

Няма отговор от страната - къде са парите които Олимпик е превеждала в гаранционния фонд - настояват, че са 16 милиона лв. и въобще за какво не се намесва гаранционния фонд?

А версията на КФН, че нямало право да надзирава Олимпик, единствено приказва за безочливост и разпуснатост.

ТЕ просто пробват до къде ще издържите. Защото ги мързи към този момент и бизнес схеми за източване на средства да измислят, тъй като е комплицирано и времеемко. А по този начин с директен обир си е чиста работа.

И си представете, каква част от излъганите 250 хиляди още веднъж ще гласоподават с цел да ги ръководят същите. И каква част ще стачкуват.

Б. ред. - Мнението на някогашния ни дипломат в Москва Илиян Василев е от профила му във фейсбук.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР