Поредната конспиративна теория относно тайнствената Роза в Маскираният певец“ изплува

...
Поредната конспиративна теория относно тайнствената Роза в Маскираният певец“ изплува
Коментари Харесай

София Дмабджиева се крие в костюма на Розата

Поредната тайна доктрина по отношение на тайнствената Роза в „ Маскираният артист “ изплува по форумите и Facebook страниците, подплатена с много забавни обстоятелства. Според почитатели на шоуто в костюма на най-коментирания облик се крие актрисата София Джамджиева . А уликите в нейна изгода са повече от показателни, написа " Галерия ".

„ Нямам синя кръв, само че майка ми е работила като равна с същински аристократ “, споделя Розата в своята визитка. Майката на София – Албена Чакърова , е работила дружно с починалия артист Николай Николаев , който постоянно назоваха „ същински аристократ “. Преди близо 30 години Албена и Бате Николай отпътуват за Италия, където играят в цирка. 

Друга показателна улика за Розата е, че харесва AC-DC и след последното й осъществяване на сцената на „ Маскираният артист “ се е почувствала „ като вкъщи си “. Джамджиева постоянно е казвала, че е почитател на рока, а мъжът й е рок музикант.

София е взела участие в други две музикални излъчвания – „ Като две капки вода “ и „ Пееш или лъжеш “, където сподели неподозирани гласови благоприятни условия. Благодарение на представянето и в двете риалитита можем да осезаем и аналогия със театралното държание на Розата .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР