Поредната извънземна активност във вулкана Попокатепетъл.Камера на живо от вулканът

...
Поредната извънземна активност във вулкана Попокатепетъл.Камера на живо от вулканът
Коментари Харесай

Поредната извънземна активност във вулкана Попокатепетъл

Поредната извънземна интензивност във вулкана Попокатепетъл.Камера онлайн от вулканът Попокатепетъл улови две НЛО, изстрелващи се от вътрешноста му на 16 юни.Тъй като това е деен вулкан, знаем, че няма по какъв начин да е земен летящт обект. Никой водач със здравия разсъдък не би прелетял над настоящ вулкан, който избухва два пъти седмично.„ Отблизо на видеото ясно се виждат блестящо светещите НЛО, които излизат от кратера и се двоумят напред-назад.След това се изстрелват право нагоре! Абсолютно умопомрачително! ”, Пише уфологът Скот С. Уоринг.
Поредната извънземна интензивност във вулкана Попокатепетъл„ Това би трябвало да е невероятно, само че знам, че НЛО са били виждани да влизат и излизат от този вулкан от съвсем десетилетие. ”
„ Знам също, че има база на извънземни на 5-6 км под равнището на земята. 100% доказателство, че извънземните живеят на Земята и идват и си отиват когато и да е ”, решително написа Скот.Попокатепетъл е деен стратовулкан, ситуиран в щатите Пуебла, Морелос и Мексико в централната част на Мексико. Лежи в източната половина на трансмексиканския вулканичен пояс. Това е вторият най-голям връх в Мексико.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР