Поредната иновация в безмилостната борба срещу тлъстините и излишните килограми

...
Поредната иновация в безмилостната борба срещу тлъстините и излишните килограми
Коментари Харесай

Спрей срещу преяждане пази талията ни

Поредната иновация в безмилостната битка против тлъстините и непотребните килограми е към този момент факт. Хитър спрей се грижи за нашето здраве и хубав контур, като ни защищава от преяждане. Прекомерният вкус е главната причина да не можем да се овладеем, когато пред погледа ни се появят апетитни манджи и неустоими сладки изкушения. За благополучие още един артикул се намесва в битката против склонността ни да преяждаме.

Революционният спрей срещу вкус е разработка на американския академик - доктор Дейвид Синклер. Американецът предлага на вниманието на всеки от нас (и мъже, и жени) своя препарат, който е едно елементарно освобождение от слабата ни воля да не се тъпчем с доста и непотребни количества храни.

 Спрей против преяждане пази талията ни

Тайната на „ умния ” спрей се крие в неговата дарба да оказва въздействие върху мозъка ни и по-специално препаратът има неповторимата дарба да блокира действието на ендорфините. Ендорфинът е с други думи хормонът на щастието, който се продуцира в огромни дози, когато похапваме сладко шоколад или някоя друга вкусотия. Хитрият метод на деяние на спрея се крие в това, че той прекъсва връзката сред нездравословните храни и удоволствието от тяхната консумация.

Новият артикул срещу вкус има амбициозните искания да е мощно средство в ръцете на борещите се със затлъстяването. Според експертите откритието има капацитета да се оправи с тази зараза, която от десетилетия е един от главните проблеми на американците, а в последните години се среща все по-често като диагноза и у нас.

 Спрей против преяждане пази талията ни

В най-общи линии специалистите са обнадеждени от спрея срещу преяждане, тъй като той има неповторимата мощ да не влияе единствено върху признаците, а да нападна генерално повода за склонността към преяждане, а точно прелестното възприятието на задоволеност, когато изядем до троха някоя вкусотия.

Новият препарат срещу затлъстяване ще стопира мозъка ни да желае преяждане или препиване с някоя калорична и вкусна напитка, като блокира прилива на щастлив поток в главата ни от производството на прекалено количество ендорфин.

Все още обаче създаването на спрея-чудо е в развой на проучване. Тепърва следва той да се тества върху хора във Финландия. До този миг са извършени само лабораторни проби с животни, които са посочили съвсем 100% успеваемост за понижаване на неприятния табиет да преяждаме. Почти отлични резултати препаратът бележи и с алкохола, където процентите са към 78.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР