Поредната досадна редакторска грешка на bTV направи от репортерката в

...
Поредната досадна редакторска грешка на bTV направи от репортерката в
Коментари Харесай

Чаровна репортерка от bTV завзе премиерския пост у нас

 Поредната досадна редакторска неточност на bTV направи от репортерката в частната национална телевизия Кристина Налбантова министър-председател, видяха наблюдателни фенове.

Грешката, с която премиерския пост на Бойко Борисов бе лишен за сметка на чаровната кореспондентка Кристина Налбантова, бе позволена във вчерашната вечерна новинарска емисия. В последните дни малкия екран явно изпитва изострен дефицит на редактори, защото грешките в надписите и даже поднасянето на подправени вести изобилстват.

Така да вземем за пример bTV направи просторен репортаж за " дарението " на Кристияно Роналдо, който сякаш трансформирал два от хотелите си в лечебни заведения за потърпевши от COVID-19. Новина, оказала се подправена няколко часа по-късно.

Вчера в обедната осведомителна емисия на bTV пък с трагичен звук бе обявена ужасната новина, че малко дете е инфектирано с COVID-19, а на този декор бе показана  хоспитализирано дете — детска ръчичка на системи и фотошопираната картинка, доукрасена с графика на сърдечен темп, все едно детето е на командно дишане.

" Не единствено bTV позволяват неточности, само че те са национална телевизия и би следвало да имат готови редактори за новинарските излъчвания. Очевидно са ги пуснали в домакински отпуск поради ковид ", подмятат фенове. Началникът на новините Венелин Петков към момента не е коментирал честите неточности на екипа си. Преди 3 години той се снабди със " Златен скункс " поради разкритата от " Господари на ефира " машинация новините в 22 часа да се излъчват с надпис " онлайн ", в случай, че са на запис, допълват още от " Лупа.бг ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР