Поредната безумна агресия от бабаит, помислил се за цар на

...
Поредната безумна агресия от бабаит, помислил се за цар на
Коментари Харесай

Бабаит налетя на британец на светофар във Велико Търново

Поредната безумна експанзия от пехливанин, помислил се за цар на пътя, разбуни обществените мрежи. Нагъл водач, ръководещ лек автомобил с регистрационен номер Следствен отдел към окръжна прокуратура 8947 Вербовъчна разработка, налетя на пердах на възрастен британец с мотор, осмелил се да му направи забележка. Случката се разиграла към обяд в неделя.

"Не съумях да фотографирам целия пердах, тъй като бях сама и ме беше боязън... Но въпросният човек изложи всички движещи се по ул. "Магистрална " на заплаха, движейки се с превишена скорост... Накрая индивидът, който се осмели да му направи забележка, беше пребит от него ", написа създателят на видеото Мария Йотова.

"Този с джипа караше извънредно по "Магистрална ", засече мен, една образователна кола и още доста. Изпреварваше дори отвътре на платното и направи същото и с този човек с мотора (той се оказа британец), на светофара индивидът от мотора слезе засегнат и стартира да му вика... и тогава към този момент другия слезе от джипа и стартира да го удря, най-гадното беше когато го смъкна на земята и го риташе ", изяснява младата жена, станала очевидец на случилото се.

Тя споделя, че всички мъже от колите и чиновниците от близката бензиностанция са останали безучастни към грозната сцена.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР