Поредна ужасяваща новина от тази сутрин - тяло на жена

...
Поредна ужасяваща новина от тази сутрин - тяло на жена
Коментари Харесай

Намереното мъртво момиче в багажник убито от мъж, с когото са имали връзка?

Поредна ужасяваща вест от тази заран - тяло на жена е намерено в паркиран автомобил в София. Тя е в неопределеност от 4-ти април, когато нейни другари подават сигнал в полицията. 

Все още не е известна самоличността на убитата, само че към този момент има обвинен и да, това е мъж, с който е имала връзка. Тя е работела за мобилен оператор, а гибелта си е предрекла с записка, която е оставила на бюрото си, евентуално в последния ден, в който е била жива. За последно е забелязана да напуща работното си място, качила се е в автомобила си и оттогава нямало диря от нея, до тази заран, когато тялото ѝ е намерено. В багажник.

 мъж

Поредният живот, лишен по принудителен и позорен метод. 34-годишният обвинен по случая, чието име към момента не се загатва, към този момент е арестуван на метростанция  " Ломско шосе ". Той е бил в колата си, имал е спътница, която се показала за военна.

 

За страдание, сходни случаи към този момент се трансфораха в част от всекидневието ни и в типичен сюжет. Още по-страховита детайлност е, че жертвата е знаела, че ще се случи нещо неприятно с нея. Оставила е записка, вътре евентуално е написано името на мъжа, който е решил, че животът ѝ би трябвало да завърши, само че все пак - през днешния ден тя е просто тяло в багажник, след няколко дни ще бъде история, затворена в ковчег. Все още не е известно дали дамата е подавала сигнали в полицията приживе, само че едно е несъмнено и то е, че до момента в който няма наказване за насилниците, до момента в който няма кой да ни защищити от тези, които ни заплашват с ликвидиране, до момента в който органите на реда са безсилни, ужасите единствено ще не престават. 

И нещо друго. Следващият път, когато ваша другарка се оплаче от каквото и да било принуждение, заведете я незабавно в полицията. Заведете я на психолог. Тези хора могат да й оказват помощ в действителност. Ако просто я изслушате и кажете " Стига бе, всичко ще се оправи ", може и да я намерят в багажника на някоя кола. Насилието е нещо съществено - не е градска клевета с мек темперамент. Няма кой да ви избави от насилниците, в случай че не го извършите самите вие. Бързо!

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР