Поредна трисетова битка с участието на Паула Бадоса привлече вниманието

...
Поредна трисетова битка с участието на Паула Бадоса привлече вниманието
Коментари Харесай

Бадоса и Сабаленка оцеляха в трисетови срещи, за да устроят двубой помежду си

Поредна трисетова борба с присъединяване на Паула Бадоса притегли вниманието на тенис феновете. Испанската състезателка още веднъж бе притисната до ръба, само че сподели воля за победа и в последна сметка се оправи със международната номер 10 Онс Жабер. За да се класира към полуфиналната фаза на WTA 500 шампионата в Щутгарт, където ще премери сили с друга представителка на топ 10 - Арина Сабаленка, Бадоса надви с крайното 7:6(9) 1:6 6:3.

През днешния ден Бадоса още веднъж показва впечатляваща игра, само че не успяваше да задържи нивото си за задоволително дълго време и нееднократно губеше темп във допустимо най-неподходящия миг. Играта на испанката бе изпълнена и с значителен брой непредизвикани неточности, само че Жабер още веднъж извади на показ неспособността си да резервира самообладание и в последна сметка Бадоса бе тази, която подвигна победоносно ръце.

В различен мач от днешната стратегия Арина Сабаленка спря стремежа на Анет Контавейт, с цел да се класира измежду последните четири в Щутгарт. Представителката на Беларус ловко се справяше с дълбоките и мощни отигрвания на своята съперничка, а началният й удар съвсем не я изостави в хода на срещата, с цел да може в последна сметка дуелът да откри своя край при резултат 6:4 3:6 6:1.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР