Поредна трагедия застигна родата на големия музикант Чочо Владовски. Преди

...
Поредна трагедия застигна родата на големия музикант Чочо Владовски. Преди
Коментари Харесай

Прокоба мори семейството на Чочо Владовски

Поредна покруса застигна родата на огромния музикант Чочо Владовски. Преди дни от този свят отлетя неговият брат Трошан, който живееше в щата Флорида и беше женен за известната певица Сия от „ Тоника “. 72-годишният батко на Чочо умрял ненадейно и ненадейно, а повода била, че по този начин и не могъл да си стъпи на краката и да преодолее загубата на своята щерка.

Племенницата на вокалиста на „ Тангра “ почина преди 2 години в злокобна злополука в Америка. 31-годишната Лиа и нейният избраник – баскетболната звезда Ресуъл Бътлър, откриха гибелта си в Лос Анджелис в автомобилно меле, породено от спортиста. Малко преди нещастието двамата се бяха сгодили по изключително сантиментален метод, само че изгубиха животите си, преди да вдигнат женитба и да станат родители, като че ли поличба бе надвиснала над тях. В България племенницата на Чочо не бе известна до гибелта си, само че в Америка беше същинска поп икона. Едва 16-годишна тя стига до финалите на тамошния „ Мюзик Айдъл “ и влиза в музикалната промишленост с летящ старт, като прави феноменална кариера на певица и продава хиляди копия от албумите си.

Самият Чочо има наследник, който обаче не познава татко си. Музикантът припознал детето 2 години преди да почине, а то било плод на любовта му с приятелката му Светозара. Те обаче в никакъв случай не са били в положителни връзки с брата на Владовски, а напрежението посред им се зародило на погребението на Чочо около делба на противоречив парцел. Във въпросния апартамент преди тъкмо 14 години музикантът умрял, зарязан и беззащитен, таман навършил 50. Според сътрудниците му животът му тръгнал надолу след бурната му връзка с Лили Иванова, с която творяха и музика дружно. Раздялата им обаче бе скандална, а по-късно двамата се разминаваха по всемирски събития като бързи влакове. Примата не даде воля на възприятията си, до момента в който сломеният рокаджия все по-често посягаше към чашката, с цел да дави в нея болката си. Доста преди гибелта си Владовски не криеше от медиите, че здравословното му положение е плачевно.

Той страдаше от тежка форма на диабет, който бе увредил съдбовно органите му. Преди да почине, някогашният обичан на Лили Иванова се бе стопил съвсем на половина. Последните 4 години от живота му бяха истински пъкъл – атакуваха го грипове, които сринаха имунната му система. Получи тежко инфектиране на надкостницата и внезапно и двете му ръце се счупиха като клечки. При връхлетелия го алергично-диабетен потрес горните му крака се вдървиха в хоризонтално състояние. Малко преди този момент пък го повали и инсулт. Според комшии на починалия музикант той изцяло съзнателно занемарил лекуването на тежкото си заболяване, отказвал да си бие инсулин и злоупотребявал с алкохола, тъй като бил обезверен от живота.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР