Поредна трагедия с бивш спортист разтърси Южна Африка. Бившият футболен

...
Поредна трагедия с бивш спортист разтърси Южна Африка. Бившият футболен
Коментари Харесай

Застреляха бивш национал на Южна Африка, бил плашен от Писториус

Поредна покруса с някогашен състезател раздруса Южна Африка. Бившият футболен национал на страната Марк Бачелор беше убит в колата си, до момента в който я паркира пред дома си. Трагедията се случила в понеделник вечерта, а някогашният състезател, понастоящем ефирен анализатор, е умрял на място.

Според полицията, двамата убийци се доближили с моторите си до автомобила на Бачелор и разкрили пукотевица. Седем патрона са попаднали в тялото му и са предизвикали гибелта му мигновено. Все още няма обвинени.

В полицията към момента се чудят какви са претекстовете за убийството. Извършителите са оставили имуществото на някогашния футболист непокътнато, макар че той е имал бижута по себе си, портфейл цялостен с пари, както и други полезности.

Засега се счита, че убийството е поръчано от зложелател на Бачелор. Най-известният подобен е някогашният лекоатлет Оскар Писториус, който неколкократно влезе в пререкания с него преди години. Това беше по време на процеса против някогашния бегач за убийството на годеницата му Рива Стеенкамп през 2013 година

По време на съвещанията по делото Бачелор постоянно беше в половината на залата, в която седеше фамилията на убитата. След едно от тях Писториус го заплаши, че ще му счупи краката. Бившият футболист е играл в Южна Африка за Кайзер Чийфс и Орландо Пайрътс, както и за националния тим на родината си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР