Поредна супер битка предстои за световния шампион по муай тай

...
Поредна супер битка предстои за световния шампион по муай тай
Коментари Харесай

Рекордьорът по победи на SENSHI Петър Стойков излиза отново на ринга

Поредна супер борба следва за международния първенец по муай тай на WMF 2019 Петър Стойков. След четири сполучливи участия на SENSHI, на 22 февруари българският войник ще се качи още веднъж на кръга на бойната церемония.

Едва на 23 години, Стойков към този момент има задоволително трофеи, които го вършат един от най-хубавите и перспективни бойци, и към този момент има рекорден брой победи на арената на професионалната верига от марката SENSHI. Освен международен първенец, през 2019 година той завоюва и супертурнира SENSHI CUP. През 2018 година българският ас стана и европейски първенец по муай тай, а още през 2013 година Стойков завоюва сребърен орден от международното състезание по карате киокушин на KWU за юноши.

Опонентът на Стойков за SENSHI 5 към момента е затулен в загадка, само че сигурно ще бъде не по-малко мощен. Дали обаче ще се окаже несломим, ще стане ясно на 22 февруари в Двореца на културата и спорта във Варна.
 Само преди няколко месеца, на SENSHI 4, публиката в морската столица се наслаждения на още една впечатляваща среща със Стойков, който победи много опитния сръбски войник Драган Пешич в категория до 70 кг. Срещата приключи с бърз триумф за българина, който нокаутира съперника си още в средата на първия рунд. Този дуел бе единствено едно от дребното доказателства за качествата на Стойков, които сигурно ще зарадват и публиката на SENSHI 5.

На петото издание на елитната бойна галавечер ще има общо 9 борби в стиловете кикбокс, карате фул контакт и не на последно място – по разпоредбите на SENSHI, които са основани от Професионалната лига на Световния киокушин съюз, където съвсем всичко е разрешено. Билетите за SENSHI 5 към този момент са в продажба (може да ги закупите от ТУК) и са с цени 10 и 20 лв..
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР