Поредна стъпка към независимостта – принц Хари и съпругата му

...
Поредна стъпка към независимостта – принц Хари и съпругата му
Коментари Харесай

Меган и Хари официално се сбогуваха с ролята си на кралски особи

Поредна стъпка към независимостта – принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл публично се сбогуваха с ролята си на висши представители на кралското семейство.
Мегзит: Принц Хари и брачната половинка му напущат Лондон на 1 април Дотогава кралската двойка ще обитава в страната няколко пъти
Херцозите на Съсекс разгласиха прощално обръщение към почитателите си в „ Инстраграм “, преди да стартират новия си живот без обръщението „ Ваше височество “.

„ Въпреки че няма да ни виждате тук, работата ни продължава. Очакваме с неспокойствие да се свържем още веднъж с вас. Дотогава ви молим, грижете се добре за себе си, както и един за различен “, написа в поста.

Двойката в този момент ще се концентрира върху фамилията си през идващите няколко месеца, като в същото време ще построява бъдещата си фондация, оповестиха от канцеларията им. Неотдавна двамата влязоха в вербален спор с американския президент Доналд Тръмп. По мотив преместването им в Лос Анджелис Тръмп съобщи, че страната му няма да заплаща за тяхната защита.
Доналд Тръмп и Меган и Хари в вербален спор кой ще поеме разноските на двойката в Съединени американски щати Президентът на Съединени американски щати ясно даде да се разбере, че страната няма да заплаща за защитата на някогашните към този момент благородници
Двойката отговори на американския президент, че защитата им към този момент е обезпечена с частно финансиране. А Меган към този момент е уредила и първата си работа в новия живот.
Меган Маркъл към този момент има задължения по контракт с „ Дисни “ Бившата аткриса ще озвучава анимационни филми зад кадър
Тя ще чете дикторския текст в документалния филм на „ Дисни “, който ще излезе на 3 април. Приходите от него ще отидат в благотворителен фонд за отбрана на дивите животни.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР