Поредна спам измама върлува по електронните пощи на потребителите. Схемата

...
Поредна спам измама върлува по електронните пощи на потребителите. Схемата
Коментари Харесай

Ако получите днес това съобщение на електронната поща, в никакъв случай не отговаряйте /снимка/

Поредна спам машинация върлува по електронните пощи на потребителите. Схемата е ненапълно позната. Обещават се огромни пари, в подмяна на съдействието ви, което наложително е обвързвано с първична инвестиция.
Новата скица е обвързвана с оставено завещание в Холандия на сирак. На неприятен български език е изпратено следното известие:

Уважаеми,
Приятно ми е да се срещнем. Моето име е Gift Goziem наследник на късния господин и госпожа Jiriego Goziem аз съм на 18 години.
Баща ми умря от рак. само че преди гибелта му, той ми сподели, че е подал сумата от (Пет милиона и осемстотин хиляди долара) като фамилно богатство в охранителна компания в Амстердам Холандия за на сигурността от парите.
Искам да ми помогнете да осигуря това мое завещание от охранителната компания в Амстердам Холандия като задграничен бизнес сътрудник на татко ми, тъй като майка ми умря преди дванадесет години. вие също ще ми помогнете да дойда и да продължа образованието си във вашата страна, до момента в който ми помогнете, инвестирайте парите за мен в добър бизнес. Ще ви дам 30% от общите суми за вашата помощ.
Очаквам да чуя от теб скоро
поздрави
Gift Goziem
Ако получите сходен мейл, никога не отговаряйте, а най-добре го маркирайте като спам, тъй като евентуално се касае за машинация.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР