Поредна протестна инициатива се организира за утрешния ден. Граждани ще

...
Поредна протестна инициатива се организира за утрешния ден. Граждани ще
Коментари Харесай

”Масово затваряне на очи” организират през германското посолство заради ”слепотата” на Меркел

Поредна протестна самодейност се провежда за утрешния ден. Граждани ще се включат в ”Масово затваряне на очи ”, което ще се организира пред постройката на немското посолство у нас. Събитието е проведено във връзка неналичието на реакцията от страна на Берлин за протичащото се у нас.
" Събираме се, с цел да попитаме немското посланичество у нас за какво към този момент едно десетилетие една от водещите сили в Европейския съюз толерира очевидната проведена престъпност в нашата управническа класа в лицето на Бойко Борисов и неговите държавни управления, както и на обвързваните с тях структури в правосъдната система ", показват уредниците на събитието.

Изрично се показва още, че стачкуващите се разграничават от съперниците на участието на България в Европейския съюз. Инициативата е проведена за да се притегли вниманието на Германия.

Междувременно припомняме, че митинги има на българи в редица страни зад граница. Демонстрации имаше и пред немското канцлерство. У нас пък към този момент няколко пъти протестното шествие минава около постройката на Европейската комисия. Спирката е определена като сигнал за Брюксел във връзка неналичието на реакция за протичащото се у нас от страна на Европа.

" Масово затваряне на очи " пред посолството на Германия ще се провете на следващия ден в 18.30 ч.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР