Поредна прогноза на Narod.bg се сбъдна – наглият съветник на

...
Поредна прогноза на Narod.bg се сбъдна – наглият съветник на
Коментари Харесай

Narod.bg отново точен: Мустафа Емин хвърли оставка

Поредна прогноза на Narod.bg се сбъдна – наглият консултант на Тодор Тагарев – Мустафа Емин, подава оставка, с цел да не бъде уволнен.

Очакваната от цяла България вест Емин заяви през своя фейсбук:

Подавам оставка от позицията консултант в политическия кабинет на министър Тагарев, с цел да се приключи офанзивата против него и държавното управление. Ще защитя името и достолепието си с доказване на истината за връзката ми с личния състав в болница „ Пирогов “ в съда, като съм признателен за помощта на лекарите и сестрите и не одобрявам обвиняванията и внушенията от постове и вътрешни инспекции “, написа съоснователят на Демократична България от Рибново в своя фейсбук профил.

Реклама

От няколко дни се разисква и ревизира неговото държание от 28 август, когато е завел детето си в болница „ Пирогов “. Според информация на шефа на „ Пирогов “ доктор Валентин Димитров от през днешния ден той три пъти е прекъсвал лекарски екип, който в противошокова зала е спасявал живота на дете, с искане да се обърне внимание на сина му.

Твърди се, че е заплашвал с уволнения екипа. До момента инспекцията на „ Пирогов “ не откри нарушавания на работещите в болничното заведение. Случаят се преглежда и от етичната комисия на „ Демократична България “. Министърът на защитата Тодор Тагарев пък разгласи, че към момента липсва задоволително информация и обстоятелства, с цел да вземе решение дали да в профил Мустафа Емин.

„ Замразявам “ присъединяване си в Националния съвет на „ Да България “, значимо е инспекцията да бъде безпристрастна. Благодаря на поддръжката от фамилията ми, другари, сътрудници и стотици български жители, които ценят истината и човешкото достолепие и не одобряват метода на моето очерняне “, написа още Емин.

Малко преди Емин да разгласи решението си в профила на Движение за права и свободи във „ Facebook “ мнение по тематиката изрази депутатът от придвижването Делян Пеевски. Като се солидаризира с шефа и медиците от „ Пирогов “ Пеевски декларира, че „ вместо да понесе отговорност за позволената неточност и нарушаване, се прави опит целият този неприличен за причинителя случай да се придвижи на политическото поле “.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР