Поредна ползотворна среща, този път с Движение 21, които подкрепиха

...
Поредна ползотворна среща, този път с Движение 21, които подкрепиха
Коментари Харесай

Крум Зарков: Движение 21 подкрепиха инициативата ни за вота на недоверие

" Поредна ползотворна среща, този път с Движение 21, които поддържаха нашата самодейност и оцениха високо претекстовете, които сме изработили. С тях споделяме общо схващане, че не може да се чака от това държавно управление, което докара посредством некомпетентността си тази рецесия, да я реши и да организира нужните за страната ни промени " . Това съобщи зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Крум Зарков след съвещания с Движение 21 в Народното събрание.
 АБВ поддържа Българска социалистическа партия за вота на съмнение за неуспеха на Борисов
АБВ поддържа Българска социалистическа партия за вота на съмнение за неуспеха на Борисов

По думите на Румен Петков Борисов направил Перник Сахара на Европа

Зарков посочи, че от левицата още веднъж са получили поддръжка и не престават с диалозите . " Надяваме се обществото да разбере, че по този начин повече просто не може ", заключи депутатът.

От страна на Движение 21, зам.-председателят Данаил Георгиев разяснява, че приветстват самодейността за обмяна на мнение и са изразили отрицателната си оценка за ръководството на ГЕРБ пред левицата.

Той акцентира, че ръководството на ГЕРБ води до утежняване качеството на живот като цяло в страната. " Има недостиг на правдивост ", счита още Георгиев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР