Поредна операция предстояла на бившата гимнастичка Цветелина Стоянова, научи HotArena.

...
Поредна операция предстояла на бившата гимнастичка Цветелина Стоянова, научи HotArena.
Коментари Харесай

Цвети Стоянова пак ляга под ножа

Поредна интервенция предстояла на някогашната гимнастичка Цветелина Стоянова , научи HotArena .

Грацията щяла да легне на операционната маса за 13-и следващ път , откакто тъкмо преди 2 години полетя от 6-ия етаж в опит за самоубийство.

Тогава Цвети оцеля по знамение, само че макар напъните на хирурзите у нас, както и на рехабилитаторите в Германия, вреди по тялото ѝ към момента имало. Макар шампионката да се изправи на крайници извънредно бързо, уврежданията ѝ не били толкоз елементарни, а интервенциите претендирали да се изчака известно време, с цел да се извършат. „ Скоро се надявам да съм изцяло здрава “, разяснява Стоянова във връзка идния си конфликт със скалпела, който не крие, че се надява да бъде финален. От тук нататък ѝ предстояли само пластични корекции, които били неин персонален избор.

Въпреки слуховете, че Цвети си е сложила силиконови импланти в гърдите, тя изяснява, че сходно нещо няма, а увеличението на гръдната ѝ обиколка се дължало на напълняването ѝ след прекратяването на дейната ѝ спортна кариера. От няколко месеца обаче някогашната състезателка се върна в залата, само че в ролята на треньор на дребни очаквания на художествената гимнастика. Все още не била сигурна дали желае да се развива в този отрасъл, само че най-малко решила да възвърне студентската си активност и да получи дипломата си от НСА за професионален треньор, въпреки и с 2 години забавяне след колежките си от някогашния народен отбор.

С никоя от тях Цветелина не поддържала връзки, не се чувала и с Илиана Раева . „ Просто към този момент не съм в тези среди. След като не съм, няма по какъв начин да поддържам връзка с тези хора “, разяснява сбито Стоянова въпроса дали е скарана със съотборничките си и шефката на Федерацията по художествена гимнастика. Тя към този момент не изпитвала боязън да приказва за трагичния случай отпреди две години. Чувствала се признателна, че е оживяла, и в този момент ценяла живота доста повече отпреди. Нейната баба, която я е отгледала след загубата на майка ѝ, пък почерпила съседите си в злополучната кооперация за здравето на внучка си, предават от Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР