Поредна операция на полицията срещу наркопрестъпността в област Видин, съобщиха

...
Поредна операция на полицията срещу наркопрестъпността в област Видин, съобщиха
Коментари Харесай

Полицаи претърсиха колата на видинчанин и се хванаха за главата СНИМКИ


Поредна интервенция на полицията против наркопрестъпността в област Видин, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Действията били подхванати в хода на профилирана интервенция за противопоставяне на закононарушенията, свързани с развъждането и разпространяването на канабис в района.



В рамките на акцията, в землището на Лагошевци, община Димово, чиновниците на реда открили двама видинчани – на 38 и на 39 години.

При осъщественото претършуване в лек автомобил „ Шкода Фелиция “, с който мъжете се придвижвали, намерили четири чанти със зелена листна маса и съцветия. Тревата, с общо тегло 39.400 кг, реагирала на канабис при полевия наркотест.

В региона, наоколо до реката, криминалистите открили конопени насаждения - 75 стръка, с височина от 250 до 320 см. Растенията били очевидно грижливо отглеждани (окопани в основата и привързани към опорни колчета). При полевия наркотест растителната маса е реагирала на канабис.

Двамата видинчани били арестувани с полицейска мярка за период до 24 часа и приведени в ареста. Случаят е докладван в прокуратурата. Разследването продължава в границите на формираното по разказа на районно управление (на МВР) - Белоградчик досъдебно произвеждане по член 354а, алинея 3 от Наказателния кодекс.
Видин
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР