Поредна нощ на руски атаки в Украйна. Удари отново бяха

...
Поредна нощ на руски атаки в Украйна. Удари отново бяха
Коментари Харесай

Поредна нощ на руски въздушни удари в няколко района на Украйна

Поредна нощ на съветски офанзиви в Украйна. Удари още веднъж бяха нанесени в региона на Кривий Рих и Одеса. Съобщава се за детонации в Нова Каховка и Харков.

 
За първи път удрят центъра на града. Страшно е, тъй като дълго време живяхме под окупация и хората се приспособяват по-скоро към ужасните неща, в сравнение с към хубавите. Както виждате, те ни обстрелват постоянно.
Володимир

Украинският президент Володимир Зеленски прикани още веднъж международната общественост да се погрижи Русия да бъде лишена от съставни елементи за производството на ракети.

 
Руските варвари направиха следващата ракетна офанзива против Одеса с ракети " Калибър ". Десетки съставни елементи на тези ракети са доставени на Русия от други страни. Очевидно е, че всеки сходен маршрут на доставка е метод за усилване на терора. Светът разполага с принадлежности за спиране на всички такива направления. 
Володимир Зеленски, президент на Украйна

Украинските управляващи оповестиха за прогрес в контраофанзивата в региона на Бахмут и Запорожие. Твърдят, че съветските сили са понесли тежки загуби. Според Киев те са близо 9 пъти повече от украинските край Бахмут, а в Южна Украйна съотношението е над 5 към едно.

В Русия стартира развой против украински военнопленници. 24-има души от батальона “Азов ”, които защитаваха Мариупол, се изправиха пред боен съд в Ростов на Дон по обвинявания в " образование за терористични действия, присъединяване в терористична организация и принудително завладяване на властта ". Ако бъдат приети за отговорни ги чакат до 20 години затвор. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР