Поредна неочаквана рокада в ефира на bTV! Александър Кадиев, който

...
Поредна неочаквана рокада в ефира на bTV! Александър Кадиев, който
Коментари Харесай

Гръм в „Преди обед“ по bTV! Бият дузпата на Сашо Кадиев

Поредна непредвидена рокада в ефира на bTV! Александър Кадиев, който сякаш изчезна от екран краткотрайно поради турне в Щатите, се е върнал в България, само че не и в ефира на малкия екран.

Това е втора промяна на топ водещ след Биляна Гавазова и идва скоро след голямата издънка на Сашо с псуването по премиера Кирил Петков в предаването

„ Преди обед “ води единствено Деси Стоянова към този момент повече от две седмици. И различен път Кадиев е отсъствал от ефира поради кино или телевизионни задължения, само че при първа опция се е появявал в студиото.

Наскоро той кацна от Варна сутринта и безусловно от летището влезе в студиото, където водещ бе Константин Филипов до появяването на титуляря, написа „ Хотнюз “.

Днес обаче той е вкъщи си с щерката, гаджето Ивелина Чоева и гостенката Александра Петканова, само че го няма на диванчето до Стоянова, която несъмнено се умори да води самичка. От Би Ти Ви публично не са коментирали нито отсъствието на Гавазова, която от три седмици липсва в утринния блок, нито неналичието на Мамин Сашко.


Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР