Поредна неделя на протест в карловското село Кърнаре. Жители на

...
Поредна неделя на протест в карловското село Кърнаре. Жители на
Коментари Харесай

Жители на село Кърнаре блокираха подбалканската линия София - Бургас

Поредна неделя на митинг в карловското село Кърнаре. Жители на селото и прилежащи обитаеми места блокираха подбалканския път София - Бургас за към 30 минути. Те пресичаха пешеходната пътека в символ на митинг против експанзията на група роми, които изпочупиха локално заведение по време на празненство, откакто им беше отказано да бъдат обслужени.

Кърнаре, Карлово

Кордон от служители на реда не позволи протестиращите да стигнат до ромската махала. Деца застанаха пред служителите на реда, с цел да покажат, че органите на реда би трябвало да пазят тях, а не ромите от протестиращите.

Хората показаха, че към момента нямат съответен отговор от институциите на поставените претенции, измежду които да бъде оголен полицейски сектор в едно от най-големите села у нас - прилежащото на Кърнаре, Розино и да принуждават родителите да поставят грижи за малолетните и малолетни роми.

В петък още веднъж ще се организира митинг в селото.
 Жители на село Кърнаре блокираха подбалканския път София - Бургас Жители на село Кърнаре блокираха подбалканския път София - Бургас
Стотици хора от карловското село Кърнаре и прилежащи обитаеми места блокираха подбалканския път София - Бургас за към 20 минути пресичайки пешеходната...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР