Поредна напрегната вечер в Хелс Китчън. Червената и синята кухня

...
Поредна напрегната вечер в Хелс Китчън. Червената и синята кухня
Коментари Харесай

Шеф Ангелов побесня и прекръсти Хелс Китчън

Поредна напрегната вечер в " Хелс Китчън ". " Червената " и " синята " кухня се справяха зле с поръчките на клиентите в ресторанта и това ядоса доста началник Виктор Ангелов.

Той първо побесня поради веган поръчката от ВИП масата, където бяха членовете на групата Д2. Една от манджите бе извънредно солена и бе потърсена отговорност от ръководещата кухнята Стефани. Тя разкри, че грешката е на Симона и по-късно отиде и изсипа цялото ядене върху нея.



После се скара на всички, че концепциите им за веган гозби не са положителни и скочи на Никол, която се бе скарала на Симона. Каза им да спрат работа, да зарежат всичко поръчано до момента и да създадат 50 порции бъркани яйца.

След това отиде в " синята " кухня и се ядоса на приготвено от Сарамандов ядене, защото не запомнил да постави сол. Заради това сподели и на тях да спрат работа. " Вие сте злополука. Вие сте дъно. Искам от вас 50 порции бъркани яйца ", развика се шефът.



След това се извини на клиентите, че няма да получат поръчаното от тях, а единствено яйца и разгласи, че довечера прекръства ресторанта: " Ще сме Egg`s Kitchen (бел.прев. кухнята на яйцата), вместо Hell`s Kitchen (кухнята на ада) ".

Скандалите продължиха и Ангелов сподели на Стефани да реши кого всред Никол и Чоткин да изгони от кухнята. Тя избра мъжа от село Червен брег, който извънредно доста се ядоса.

Изненадващо в коридора към общежитието го чакаше шефът, който го накара да седне и да му изясни какъв е казусът. След като чу доводите му Ангелов го върна в кухнята.

Вечерта приключи неприятно за Стефани, която беше изгонена от кулинарното шоу.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР