Поредна младата дама стана тв водеща без нито ден трудов

...
Поредна младата дама стана тв водеща без нито ден трудов
Коментари Харесай

Рая Пеева иска стола на Деси Стоянова

Поредна младата дама стана тв водеща без нито ден трудов стаж по специалността. Това е скандалната актриса Рая Пеева. Тя стартира работа в предаването „ Преди обед” на Би Ти Ви ден преди началото на лятната му почивка. Говори се, че точи зъби за мястото на главната водеща Деси Стоянова. Назначаването на Рая Пеева стана тихомълком – без нормалните фойерверки, с които Би Ти Ви вкарва в ефир новите си лица. Актрисата влезе в предаването за първи път в четвъртък, с цел да покажат върху лицето ѝ настоящите трендове за летен грим.

Ден по-късно – в петък, тя организира и първото си публично изявление с студиото в компанията на водещия Александър Кадиев. Неин посетител бе украинката Валерия Цимбал, която преди време завоюва състезанието „ Умна и красива” в несъществуващото към този момент предаване „ Шоуто на Слави”. Темата на диалога бе по какъв начин да четем по лицата на хората. Преди началото му Кадиев апропо загатна, че Рая Пеева „ към този момент е част от екипа на „ Преди обед”.

Това се случи във допустимо най-странния ден за нови назначения – последният преди лятната почивка. По аргументи, които по този начин и не бяха обявени в ефир, главната водеща Деси Стоянова пък изненадващо си взе отпуска в понеделник същата седмица, без да се сбогува със феновете и без да им пожелае радостно лято, каквато бе традицията в предаването до момента.

Съвпадението на всички тези условия поражда въпроса дали настоящият тв сезон не е бил финален за Деси Стоянова като водеща на „ Преди обед”? Обективно видяно Би Ти Ви няма мотив да я сменя, защото брюнетката е едно от най-харесваните лица в медията. Но фактът, че тя излезе в отпуска единствено седмица преди формалната почивка на предаването, а едвам 4 дни по-късно до Сашо Кадиев застана друга дама, поражда подозрения.

В екипа се приказва, че Рая сякаш била назначена да прави лична графа, а не да води цялото шоу. Хората, които я познават, обаче знаят какъв брой е амбициозна тя. Никой не чака да се задоволи единствено с графа. Смята се, че се цели в стола на главната водеща. Даже в случай че Деси Стоянова остане в шоуто, в лицето на Рая Пеева тя ще срещне доста мощен съперник за мястото си, уверени са работещите в Би Ти Ви.

Според слуховете, персонално продуцентът на „ Преди обед” Георги Тошев е уредил с работа актрисата, която е публична половинка на Явор Бахаров. Последният е прочут с непрекъснатите си проблеми с полицията, поради които е останал без пукната стотинка. Тошев е непосредствен с родителите на Рая. Преди време той показа в ефира на Би Ти Ви, че я познава от дете. Ходел на посетители в дома на родителите ѝ, а тя щъкала към него и го забавлявала. Към днешна дата обаче житието ѝ не е занимателно. Като всички артисти, тя остана без работа и без възнаграждения поради рецесията, подбудена от пандемията от Ковид-19, а гаджето ѝ е по-зле и от нея в това отношение.

Говори се, че Рая е похарчила всичко, което имала, с цел да го избави от пандиза. През февруари Явор бе арестуван в Банско да кара след приложимост на алкохол и опиати. През март предходната година пък другояче надареният артист още веднъж бе арестуван – този път за побой, нанесен над самата Рая. Въпреки всичко тя освен че не се разделя с него, само че продължава да го поддържа, харчейки всичко, което печели, с цел да го избави от проблемите с властта.

В момента дребният Бахаров съвсем не работи. На обичаната му ѝ се е наложило да търси спомагателна работа, с цел да устоя и себе си, и него. Предполага се, че точно по тази причина е решила да се опитва като тв водеща в предаването на своя другар Георги Тошев. В това няма нищо неприятно, стига да не е за сметка на потвърден експерт като Деси Стоянова, написа Уикенд.

Странно е мълчанието, с което Рая бе назначена. В петък актрисата единствено незадълбочено загатна за новата си работа със фотография и коментар на британски език, който в превод значи „ Ново начало”. От „ Преди обед” разгласиха друга нейна фотография на своята страница във Facebook, само че без никакъв коментар. Хората в екипа на шоуто се ядосват, че откакто години наред са диктували в слушалката на Сашо Кадиев въпроси, които да задава на гостите си, в този момент ще би трябвало да вършат същото и с колежката му Рая Пеева. И недоумяват за какво е нужно водещите им да са артисти, вместо хора, които фактически схващат от тази работа.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР