Поредна лъжа от фабриката за фалшиви новини – така столичният

...
Поредна лъжа от фабриката за фалшиви новини – така столичният
Коментари Харесай

Общински съветник на ВМРО обвини Демократична България в лъжа заради софийски автобуси

Поредна неистина от фабриката за подправени вести – по този начин столичният общински консултант Карлос Контрера разказа изказванието на " Демократична България " (ДБ), че е дала неизгодно редица автобусни линии в Северна София и на всичкото от горната страна има нарушаване на контракта, защото част от употребените от превозвача рейсове били по-стари, в сравнение с трябвало по контракт.
Като първо погрешно изказване, общинският консултант показва описанието на контракта – Демократична България споделят, че е концесия, а не било правилно – в столицата концесия за превоз няма, споделя той.
Според Контрера, фактически имало по-стари рейсове (от Демократична България споделят, че са 7 на брой, общинският консултант не прецизира броя), само че те били употребявани когато имало случаи на аварираи " титуляри ". " Истината е, че при положение на аварирали коли изборът е или хората да седят по спирките, или да бъдат извозени. Всеки естествен човек, с изключение на хората на ген. Атанасов и Бойкикев (бел. ред. - ръководителят на ДСБ ген. Атанас Атанасов и ръководителят на " Да, България “ и някогашен правосъден министър Христо Иванов), би ги извозил. Ползва се една изключителна обстановка, с цел да се основават кавги ", разгласи Контрера, който в действителност е един от основателите на сключването на контракта за въпросните автобусни линии и не го отхвърля.
Контрера е безапелационен, че изчисленията на Демократична България по какъв начин Столична община заплаща по-скъпо, в сравнение с би трябвало, са неверни: „ За сведение на техните специалисти – разноските на един рейс и неговото обслужване не се равняват на частен дизелов автомобил. Те споделят, че маслото на един рейс се сменяло на 50 000 км., а то се сменя на 15 000 км., тъй като това са рейсове на метан, които се движат по 20 ч. на денонощие. Те споделят – на година на един рейс са нужни 6 броя гуми за обслужване, а обстоятелствата са, че приблизително на месец заради неприятни пътища и повреди се пукат и бракуват по 10 гуми. Това са единствено два образеца, че „ Демократична България “ си служи с лъжи и операции, с цел да основава кавги и да маскари своите политически съперници с погрешни изказвания “.
Общинският консултант споделя и, че е защитил отчета за подписване на контракта, като е работил цената да падне от 3,60 лв. на 3 лв., превозвачът (МТК „ Гроуп “) вкарал за своя сметка 60 газови рейса, а инвестицията от 30 млн. лв. си е за негова сметка и риск. „ Данните на Центъра за градска подвижност демонстрират, че пътникопотокът се е нараснал. Хората са удовлетворени “, твърди Контрера.
Каква е предисторията на контракта - научете в този материал!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР