Поредна комедия с Мария Бакалова излиза на екран. Актрисата, която

...
Поредна комедия с Мария Бакалова излиза на екран. Актрисата, която
Коментари Харесай

Мария Бакалова се завръща на екран, играе в продукция на Netflix

Поредна комедия с Мария Бакалова излиза на екран. Актрисата, която пожъна големи триумфи с присъединяване си в " Борат 2 ", в този момент ще има опция да блесне и на дребния екран. Стрийминг платформата " Нетфликс " показа най-новата си продукция - The Bubble - " Балончето ".

Лентата е снимана в разгара на пандемията и точно обстановката с ковид е част от сюжета й. Мария, която във кино лентата си партнира с Дейвид Духовни, Педро Паскал, Карън Гилън, влиза в ролята на служителка в хотел. Режисьорът Джъд Апатоу споделя историята на снимачен екип, който би трябвало да приключи кино лентата си по време на пандемията. За задачата всички забъркани са затворени, а персоналният им пандемичен " балон " ги слага в редица комични обстановки. Така Мария още веднъж може да покаже умеенето си да разсмива публиката. Актьорският състав под управлението на Апатоу се пробва да ни покаже, че пандемията не е толкоз страшна, колкото летящи динозаври да вземем за пример.

По време на представянето на лентата, чиято премиера би трябвало да бъде на 1 април, динозаври не се появиха за шанс на събралите се звезди. За сметка на това сапунените балончета бяха акцент на вечерта и всеки от екипа имаше опция да се върне години обратно в детството си, като направи стотици мехурчета.

Съвсем скоро Мария би трябвало да показа и дебюта си като продуцент. През октомври тя завърши фотосите на сантименталната комедия " Меден месец ", в който с изключение на продуцент играе и основната женска роля. Снимките на кино лентата бяха в Рим и Венеция.

Романтичната комедия споделя за двойка младоженци, които желаят да имат съвършен меден месец във Венеция, само че проектите им се сгромолясват, когато в последния миг с тях идва и най-хубавият другар на младоженеца. Преди време Мария Бакалова показа:

" Филмът ме заинтригува, тъй като е комедия, която оказва помощ на хората да се откъснат от действителността. Той също по този начин трансформира познатия род на кино лентата за другарство сред мъже, като вкарва мощен женски персонаж, и то от Източна Европа. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР