Поредна кандидатура за кмет на Асеновград бе обявена официално. Настоящият

...
Поредна кандидатура за кмет на Асеновград бе обявена официално. Настоящият
Коментари Харесай

Общинският съветник Ферди Кадир е кандидатът на ДПС за кмет на Асеновград

Поредна кандидатура за кмет на Асеновград бе оповестена публично. Настоящият общинският консултант Ферди Кадир е претендентът на Движение за права и свободи в града. Той е част от локалния парламент трети мандат. В началото на последното 4-годишно ръководство Кадир бе определен и за общински водач на партията в Асеновград, като размени Мюмюн Алиджик. Тази година той е излъчен измежду общо шестима претенденти да показва Движение за права и свободи в града.
Ферди Кадир бе определен от асеновградската конструкция и на локалните избори през 2015 година, когато бе и лидер на листата с претендентите за общински съветници. А за кметското място тогава той се класира на третата позиция, след претендентите на Българска социалистическа партия и ГЕРБ. " Тази година в акцията си ще заложим на това, да сме в услуга на хората ", сподели за Actualno.com кандидат-кметът. И заключи, че в листата за общински съветници са включени много представителки на нежния пол, младежи, нови лица, както и е към този момент опитни и познати на обществото персони .
Вече ДПС-Асеновград направи и формалната си регистрация за присъединяване в локалния избор. В персонален проект Ферди Кадир се занимава със личен бизнес. Женен е, на 35 година и има две деца – момиченце и едномесечен наследник.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР