Поредна житейска трансформация изживява рапърът Мишо Шамара, който от няколко

...
Поредна житейска трансформация изживява рапърът Мишо Шамара, който от няколко
Коментари Харесай

Мишо Шамара слезе от тира и стана кранист

 Поредна житейска промяна изживява рапърът Мишо Шамара, който от няколко години живее със фамилията си в Съединени американски щати. Певецът с пиперлив изказ краткотрайно слезе от тира, с който дълго време си изкарваше прехраната, и стартира работа оттатък Океана като кранист.

" Дигам всичко (бел. ред. - правописът е запазен) ", похвали се Шамара с кадър в обществените мрежи. Той не се тормози от бачкаторския си емигрантски живот и е безапелационен, че в Съединени американски щати се усеща доста добре и не желае да се връща в България. В Америка са двете му деца и жена му, като наследникът му даже гради рап кариера.

Новата работа на рапъра провокира вълна от насмешки против него. В обществените мрежи го разкритикуваха, че не приляга на рап легенда да работи като кранист. Други го нападнаха, че в никакъв случай не е бил добър артист. Факт е, че Мишо направи десетки шлагери у нас, имаше продуцентска компания и успяваше да продава милиони копия от албумите си.

Преди време Шамара си купи камион, с който да си вади хляба в Чикаго. През 2014 година хип-хоп изпълнителят се откри със фамилията си зад Океана. Първоначално Шамара бил с туристическа виза, само че намерил метод да си извади легално позволение за работа. Изкарал шофьорска брошура и надлежно получил право да ръководи МПС, оповестява " България Днес ".

Първоначално Биг Ша, както е модерният му псевдоним, почнал работа като водач на огромен камион във компания на българин. Кръстосвал Щатите и получавал по 15 $ на час. След като икономисал някой и различен лев, решил да си купи личен транспорт. За сполучливия бизнес на Шамара удостовери и сътрудника му Устата, който преди години беше на турне в Америка. " Видяхме се. Пийнахме по няколко уискита. Той ми показа, че към този момент има личен камион. Справя се добре и няма желание да се връща у нас ", описа Устата.

" Обикновено хората по света работят. За разлика от България, тук като работиш крепко, получаваш и положителни пари. Пък у нас единствено си мислят, че работят, пък непрестанно в кафенетата стоят. И след това се чудят за какво нямат пари! ", изригна Шамара. Той пусна видео, в което изясни, че някои месеци взима по 6000 $, до момента в който в България ще получава не повече от 500 лв..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР