Поредна изява, посветена на 90-ата годишнина на ОУ „Христо Ботев“

...
Поредна изява, посветена на 90-ата годишнина на ОУ „Христо Ботев“
Коментари Харесай

Успели възпитаници на мездренското ОУ „Христо Ботев“ се срещнаха с деца

Поредна изява, отдадена на 90-ата годишнина на ОУ „ Христо Ботев “ в Мездра, бяха забавните срещи на учениците от учебното заведение с някогашната национална състезателка по художествена гимнастика – Мая Пауновска, както и с компютърния експерт Дончо Дончев. И двамата са ученици на мездренското учебно заведение.
Атрактивна беше срещата на гимнастичките от клуб „ Анелия “ с Мая Пауновска - „ Златното момиче на Мездра “. Тя е била част от националния тим по художествена гимнастика, участничка в Олимпиадата в Пекин 2008 година В диалога си с дребните грации тя акцентира, че с изключение на хубост спортът построява дисциплинираност и самоконтрол, които са значими за образуването на личността. Отговорността към поетите отговорности е в основата на всяка специалност. Човек би трябвало да се труди настойчиво, с цел да се построи като хармонична персона и да реализира фантазиите си.
Дончо Дончев е експерт „ Управление на услуги и осведомителна сигурност “. Беседата на тематика „ Опасностите, които крие Интернет “, съпроводена с презентация, която Дончо Дончев организира с децата, учители и родители, се посрещна с вдъхновение, тъй като прегледаният проблем е настоящ и значим. Светът на младежите е захласнат от технологиите, които неимоверно го обогатяват, само че и заплашват, отнемайки от тях естественото човешко другарство. Продължителното стоене пред екрана може да провокира проблеми със зрението. Он-лайн връзките също са доста рискови, по тази причина е нужна родителска интервенция и надзор. Гостът посъветва децата да разграничават измисления свят от действителния. Даде персонален образец, че отвън служебните си отговорности не прекарва дълго време в нтернет.
Възпитаниците на учебното заведение – бъдещи компютърни експерти или съумели гимнастички – сервираха цветя на своите посетители.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР