Поредна горяща кола не успя да спре покачването на акциите

...
Поредна горяща кола не успя да спре покачването на акциите
Коментари Харесай

Поредна горяща кола не успя да спре покачването на акциите на „Тесла“
Поредна горяща кола не съумя да спре покачването на акциите на „ Тесла “
Актрисата Мери Маккормак, известна с присъединяване си в хитовите американски сериали „ Западното крило “ и "Murder one", разгласява по-рано през днешния ден в „ Туитър “ видео клип на следващия самозапалил се автомобил с марка „ Тесла “, оповестява Агенция Франс Прес.

В 45-секундния клип, който се трансформира в шлагер в обществените мрежи и към 20:00 часа през днешния ден бе към този момент гледан от над 1,2 млн. консуматори, се вижда черен седан „ Тесла “, обзет от пламъци, излизащи от долната част на автомобила.

Маккормак твърди, че автомобилът, благосъстоятелност на нейния брачен партньор режисьора Майкъл Морис, не е претърпял никакъв случай, а пожарът е почнал „ изведнъж “. „ Благодаря на хората, които алармираха на брачна половинка ми да отбие настрана от пътя и популярност Богу, че трите ми момиченца тогава не пътуваха с него “, написа актрисата.

В идващ пост Маккормак добавя, че автомобилът не е бил на автопилот, който се дефинира като главен провинен за зачестилите произшествия с моделите на „ Тесла “.

От американската компания реагираха като обществено обявиха, че проверяват случая. По думите на формален представител на „ Тесла “, кабината на автомобила не е била наранена от пламъците. „ Щастливи сме, че клиентът ни не е потърпевш “, допълват от „ Тесла “.

Въпреки този следващ случай обаче компанията, ръководена от ексцентричния Илон Мъск, продължава да се употребява с доверието на вложителите. В понеделник на борсата в Ню Йорк акциите ѝ нарастнаха с 2,7% до 367,95 $./БГНЕС

Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР