Поредна голяма драма се разигра в столичното 65-то училище. Причината

...
Поредна голяма драма се разигра в столичното 65-то училище. Причината
Коментари Харесай

Родители подкрепиха учителя, ударил шамар на буен ученик


Поредна огромна драма се разигра в столичното 65-то учебно заведение. Причината – удар от страна на преподавател против петокласник. Според версията на петокласника Роберто, учителят по физическо образование Николай Николов го е блъснал без причина и му е разкървавил устата. Петокласникът повтаря, като по информация на Нова телевизия няколко пъти е сменял образователни заведения и в действителност е на възраст за VIII клас – 14 години.

Версията на Николов е по-различна – петокласникът блъснал с шут с баскетболна топка в слабините друго дете и възпитателят се намесил с физическа мощ. Това станало, откакто Николов на няколко пъти правил забележка за държанието на петокласника. Днес, 24 януари, родители на учещи в 65-то учебно заведение деца се събраха, с цел да поддържат Николов. Една от майките описа, че деца видели потърпевшия Роберто преднамерено да си хапе устните, с цел да потече кръв и да наподобява, че има контузия. На митинга се събраха и възпитаници, като те също поддържаха Николов.

Детето, което е било ударено с баскетболната топка, описа, че се оплакало на учителя си и той плеснал виновника. Много жестоко се държи с децата, непрекъснато вика, приказва нелепости, добави момчето.

Директорът на учебното заведение Жельо Колев пък дефинира Николов като „ обичан човек, тъй като децата схващат, че и той ги обича ”. До този случай се стигна до дълго таяно напрежение поради неуважителното отношение на този възпитаник към институцията, добави Колев, който обаче акцентира, че не трябва да се подхожда по този начин. Трябва да пристъпя към дициплинарна процедура, откакто получа пояснение от него, приключи Колев. Николов е арестуван за 24 часа.

© Actualno.com

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР