Поредна гавра с четириноги възпламени социалната мрежа. Този път нашенци,

...
Поредна гавра с четириноги възпламени социалната мрежа. Този път нашенци,
Коментари Харесай

Поредна брутална гавра с кучета

Поредна подигравка с четириноги възпламени обществената мрежа. Този път нашенци, сякаш ловци, са снимали клипове, на които се вижда по какъв начин в неделя са издевателствали над кучета, евентуално ловен.

На видеата, споделяни от бранители на животните, ясно се вижда по какъв начин мъжете са хванали животно за двата му задни крайници и го карат да върви единствено на предни лапи.

Хората, видели клиповете, не стопират да се възмущават и да се чудят до коя организация да подадат сигнал за гаврата.

В същото време мъченията над животни са криминализирани в Наказателния кодекс, налице е и Закон за отбрана на животните, само че следващата свирепост единствено демонстрира какъв брой не се опасяват от закона мъчителите, евентуално тъй като няма кой да го ползва.

При всеки сходен отблъскващ случай на безгранична човешка свирепост хората не стопират да се питат в обществените мрежи - има ли Зоополиция, или няма.

" Нямат приключване приматите... ", Изрод ", " Варварин " са единствено част от мненията на потребителите на обществената мрежа, натъкнали се на злокобната проява. На фона на гневните мнения, има и ва, които изясняват, че въпросните хора просто обучавали кучетата си за лов.

Бруталните видеа може да видите ТУК!

Източник: Канал 3
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР