Поредна фолк певица напуска меката на чалгата, а именно най-голямата

...
Поредна фолк певица напуска меката на чалгата, а именно най-голямата
Коментари Харесай

И Малина избяга от Пайнер

Поредна фолк певица напуща меката на чалгата, а точно най-голямата компания в сектора - "Пайнер ". Напоследък една дозина изпълнителки си потеглиха от лагера на Митко Димитров, измежду които Есил Дюран, Нелина, а от през вчерашния ден стана ясно и за Мария. След Отварачката обаче с тази стъпка се похвали и Малина, научи HotNews.

Фолк ветеранката е прекратила контракта си и е следващото огромно име, което напуща димитровградската компания. Изпълнителката към този момент не попада в листата с реализатори в уеб страницата на компанията, което е доказателство за новината.

Запознати настояват, че тя ще се занимава с нови бизнес инициативи и ще загърби музиката, която не й бе нейна мощна страна през последните няколко години.

Екс-пайнерката се славеше с едни от най-скъпите чалга планове, само че участията й бяха съвсем нулева. Вместо да пее по кръчмите, Малинче щяла да се отдаде на свои нови пристрастености, споделят от обкръжението й.

Разпада ли се меката на чалгата е въпрос, който все по-често се задава в сектора. Чао на инж. Митко Димитров споделиха едни от най-първите му реализатори, а дали това няма да отприщи и настоящите имена на деня да създадат същото е въпрос на време да се разбере. За такава решителна крачка може да се има поради и обстановката с ковида. Работата в шоусредите понижа и за огромните звезди, а тези, които по този начин или другояче са с рехави участия целогодишно, стигнаха до извода, че по-добре сами, в сравнение с подценявани и ограбвани с високи проценти от участия.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР