Поредна драма и пореден скандал в тежките следсъстезателни години за

...
Поредна драма и пореден скандал в тежките следсъстезателни години за
Коментари Харесай

Легендарният Ян Улрих опита да удуши проститутка, вкараха го в клиника

Поредна драма и следващ скандал в тежките следсъстезателни години за някогашната звезда в колоезденето Ян Улрих.

В петък заран германецът бе задържан в хотел във Франкфурт. Причината бе, че първенецът в Тур дьо Франс 1997 е малтретирал продажница. Улрих е бил напът да удуши момичето, което въпреки всичко се е измъкнало от стаята и е повикало помощ от личния състав на хотела.

По време на действието си Улрих е бил под голямо " въздействие от алкохол и дрога ". Следобедът германецът е напуснал полицейското ръководство и е отведен в психиатрична клиника.

#FESTNAHME

Heute in den frühen Morgenstunden ist ein 44-jähriger Hotelgast nach einer handgreiflichen Auseinandersetzung mit einer Escortdame vorläufig festgenommen worden.

Weitere Infos hier: https://t.co/GMNgW9P2vp pic.twitter.com/1O7eqw1nIC
— Polizei Frankfurt (@Polizei_Ffm) August 10, 2018
Скандалът се е получил, защото Улрих не е бил удовлетворен от проститутката. Според момичето Урих е опитал да я убие, само че занапред казусът ще се проверява.


Това е следващ скандал, обвързван с Улрих в последните дни. В дома си в Майорка някогашният колоездач бе влезнал в разпра с посетители на празненство на своя комшия, известният артист Тил Швайгер. Улрих не бил поканен на купона и влезнал с щурм в къщата. След това той се извини за случилото се и го оправда с обстоятелството, че не може да превъзмогне развода със брачната половинка си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР