Поредна доза провокации на организирания граждански протест срещу номинацията за

...
Поредна доза провокации на организирания граждански протест срещу номинацията за
Коментари Харесай

Провокации: Нацисти и цигани хванати под ръка в контрапротест за Гешев

Поредна доза провокации на проведения цивилен митинг против номинацията за основен прокурор на Иван Гешев, съобщи OFFNews. Активисти се събраха за следващ ден в следобедните часове през днешния ден пред Съдебната палата, с цел да изразят недоволството си, само че наред с тях отново се появи " неканена " група от към 200 души - контрапротестиращи.

Гръбнакът на проведената пасмина - млади здравеняци, измежду които неонацисти, а паралелно до тях и роми, провокираха съществено напрежение на кръстовището на ул " Алабин ", хулейки протестиращите против Гешев. Намерили общи възгледи посредством " пица и 20 лв. ", нацепените " батки " и ромите пробваха да се слеят с останалата част от стачкуващите, само че с дребен триумф.

Те започнаха да освиркват деятелите и хората на Георги Георгиев от " Боец " - гражданското съдружие, повело същинския митинг против Гешев. Лидерът на " Боец " прикани полицията да предприеме дейности по отношение на проведената агитка и тя да бъде изолирана. Същото желаеха и част от публицистите, отразяващи митинга, Полицаите, отговарящи за реда пред Съдебната палата не направиха нищо и единственият им коментар беше " Имаме си управление ", предават още от OFFNews.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР