Поредна благородна кауза доказа, че асеновградчани притежават големи сърца. Благотворителна

...
Поредна благородна кауза доказа, че асеновградчани притежават големи сърца. Благотворителна
Коментари Харесай

350 лв. за Лиза от Асеновград събраха младежи от базар с изделия за влюбени

Поредна благородна идея потвърди, че асеновградчани имат огромни сърца. Благотворителна самодейност, състояла се през миналия уикенд, този път събираше средства за Лизавета Иванова от Асеновград, която страда от " Множествена склероза " и има потребност от средства, с цел да организира поддържаща терапия.
Над 350 лв., дарени в идея, отдадена на Деня на влюбените - 14-ти февруари, подкрепиха лекуването на момичето. Към момента Лиза изостава с постоянното осъществяване на лечението заради липса на средства. Идеята бе на Общински юношески съвет-Асеновград. Учениците, членуващи в него, създадоха ръчно разнообразни произведения, които предложиха за продажба в особено пригодените за задачата дървени къщички, ситуирани на Централния площад в града. Сред сувенирите имаше мечета и сърца от рози, както и уместно украсени, като за Свети Валентин - бутилки с вино.
" Послание и надпис на двудневната акция нямаше, защото просто желаеме да даряваме обич, да вършим положително и да оказваме помощ, с каквото можем ", сподели за Actualno.com Димитър Илиев - член на Общинския юношески съвет. Той добави, че ползата към изделията бе огромен и безусловно всичко, което е било изложено, е продадено. Дори хора са декларирали желанието си да се включат в благотворителната идея, незабавно откакто тя е била оповестена в интернет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР