Поредна акция по репатриране на излезли от употреба МПС-та се

...
Поредна акция по репатриране на излезли от употреба МПС-та се
Коментари Харесай

В Пловдив вдигнаха 13 автомобила

Поредна акция по репатриране на излезли от приложимост МПС-та се организира в регион "Северен ", заяви кметът на региона инж. Ральо Ралев.

От облепените със стикер-предписание от комисията по репатриране 32 автомобила, наложително бяха репатрирани 13 автомобила. Някои са непринудено преместени от притежателите им.

МПС-тата, които са в нарушаване на Наредбата за ръководство на отпадъците на територията на Община Пловдив, бяха отстранени от следните адреси: ул.”Средец” № 57, ул. “Найден Попстоянов” № 5 и № 9, ул. “Генерал Кутузов” № 5, ул. “Петър Шилев” № 28, бул. “България” № 52 и № 109, ул. “Борба” № 11, ул. “Милеви скали” № 23, ул. “Вишнева” № 2, ул. „ Благовест” № 8 и ул.”Ален мак”.

Кметът на регион "Северен " припомня, че се облепят коли, които не са в придвижване, без механически обзор за последните две години и намиращи се на терени общинска благосъстоятелност.

След облепяне на колите притежателите имат 90-дневен период, в който следва да преведат колите се в техническо изправно положение, да ги реалокират на частен терен или да ги предадат за разкомплектоване на лицензирани за задачата компании.

В разследване на неизпълнени такива наставления следва акция по репатриране на излезлите от приложимост МПС-та.

Телефонът, на който жителите могат да подават своите сигнали за местоположението на излезли от приложимост моторни транспортни средства в регион "Северен ", е 032/901 165 - отдел "Екология ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР