Поредна агресия в училище у нас. В Златарица баща нападна

...
Поредна агресия в училище у нас. В Златарица баща нападна
Коментари Харесай

Баща нападна седмокласник в Златарица



Поредна експанзия в учебно заведение у нас. В Златарица татко атакува седмокласник, поради систематичен тормоз над децата му.

Родител влиза в учебния стол, издърпва ученика на двора и го атакува. Момчето е с отоци и охлузвания по главата и дясната ръка след срещата им.

Училищното управление осъжда насилието над седмокласника. Самият той е наказван неведнъж – за невлизане в час, обиди към учители и възпитаници и сбивания. „ Многократно е разговаряно с ученика, в това число ресурсен преподавател, в това число сътрудници, протекция на детето, локалната комисия, всеки един се е озовал на помощ да беседваме и да търсим аргументите за какво се стига до това положение”, споделя учебният психолог в СУ „ Св. Св. Кирил и Методий” Бела Димитрова пред БТВ.

В учебното заведение признават, че настоящите законови механизми за справяне с проблематичните деца не дават резултат. „ Всички дейности, които ние имаме право да подхващаме, са свързани единствено и само с разказване на случаите, със сигнализиране на всички институции, което ние сме направили”, разяснява директорката на учебното заведение Христина Ганчева.

Седмокласникът още веднъж е на учебно заведение.

Саморазправилият се родител е наказан на санкция от 100 лева

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР