Поредицата се радва на солидна популярност в ЕвропаРекламнa визия от

...
Поредицата се радва на солидна популярност в ЕвропаРекламнa визия от
Коментари Харесай

Анимация съживява хорър легенди

Поредицата се радва на солидна известност в Европа

 Рекламнa визия от кино лентата Рекламнa визия от кино лентата
“Хотел Трансилвания 3: Чудовищна почивка ” е премиерна анимация, която има за цел да капитализира върху триумфа на първите филми от поредицата. Маркетинговият ъгъл на тези филми е заиграването с известни хорър персонажи и вкарването им в детска история. Премиерната комедия се цели в фамилната аудитория. Филмовата марка “Хотел Трансилвания ” се радва на солидна известност в Европа.

Ето го и сюжета: “Откакто петзвездния обилен хотел “Трансилвания ” за чудовища отвори порти и за индивиди, притежателят му граф Дракула се е потопил в неуморни грижи за почивката и заниманията на чудатите си посетители. Той е не запомнил какво значи да се любува на “живота ”. Загрижена за щастието и здравето на обичания си татко, Мейвис взема решение да заведе него и фамилията (включително и дядо є Влад) на първокласен колосален круиз. Към тях несъмнено се причислява “глутницата на Драк ” – Франкенщайн и брачната половинка му Юнис, мумията Мъри, Невидимия човек, върколака Уейн и безбройната му челяд и така нататък Тайфата се любува на всички занимания, които се оферират на борда – от заплашителен волейбол и екзотични екскурзии до поддръжка на несравним лунен загар.

Ваканцията е съвършена и чудовищна изключително за Драк, който ненадейно хлътва по мистериозната капитанка на кораба Ерика. Мейвис бързо обаче осъзнава, че видимо приветливата Ерика пази загадка, която заплашва обичаните є същества. ” Филмът е озвучен от куп известни имена, измежду които тийн иконата Селена Гомес.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР