Поредицата от почивни, а и толкова празнични дни, са перфектни

...
Поредицата от почивни, а и толкова празнични дни, са перфектни
Коментари Харесай

12 страхотни тоалета, с които да направите празничните дни по-цветни и стилни

Поредицата от почивни, а и толкоз празнични дни, са съвършени да захвърлите за малко офис тоалетите и неутралните цветове и да извадите от дрешника най-цветните си облекла и аксесоари. Ако към този момент сте се сдобили с някоя от тези красиви на цветя, тъкмо в този момент е времето да ги разноските на открито, без значение дали сте от отпътували на някое обичано място, или сте останали в града.
               

Миди пола с пуловер или суитшърт и кецове също може да бъде един от изборите ви за идващите дни. Можете да замените кецовете с боти, в случай че обичате бохо изискан стила, който ще се откроява на фона на разцъфващата. Така че колкото по-смели сте в избора на принтове, изключително флорални, толкоз по-цветно ще ви бъде, изключително в случай че и слънцето стартира да грее по-ярко.
               

Но в случай че не ви се носят поли или рокли, то можете да се възползвате от комфорта на обичаните си дънки или пък за какво не и от този на модерните необятни панталони, които да съчетавате с тишърти и тренчкот. Него може да замените с някой обемен блейзър в ярки тонове като зелено, розово или. Нещо, което е цялостен must have за този сезон. При аксесоарите също подхождайте по-дръзко, като по този начин ще получите страхотни color block съчетания. Но пък даже да заложите на монохромен тоалет в оранжево, лилаво или жълто, също няма да сгрешите.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР