Поредицата от бизнес форуми на Imoti.net, част от Investor Media

...
Поредицата от бизнес форуми на Imoti.net, част от Investor Media
Коментари Харесай

Какви са промените в имотния пазар в Пловдив

Поредицата от бизнес конгреси на Imoti.net, част от Investor Media Group, продължава да осведоми за положението на имотния пазар в Пловдив.

Срещата ще се организира на 13 март , от 14:00 часа , в Дом на културата „ Борис Христов “, Пловдив , където тематиката, към която ще се организира полемиката, още веднъж ще бъде „ Предизвикателствата пред пазара на парцели – политически, стопански, софтуерни “ , като специалисти ще разясняват трендовете и статистиките от миналата година в имотния бизнес.

Бизнес срещата ще стартира с разбор на пазара на жилищни парцели в Пловдив и района, извършен от доктор Мирослав Владимиров от ЕРА България.

По време на форума, фокусът ще се насочи и към новото строителство в района, както и ще се разяснява неговото качество и цени. Информация по тематиката ще даде Мирослав Язов от Инвестиционна компания Марково Вита Нова.

Николай Лазаров от Пощенска банка ще разкрие провокациите и опциите в жилищното кредитиране за 2023 година, а незабавно по-късно Велина Петрова от Imoti . net ще показа на аудиторията значими функционалности в платформата на водещият уебсайт за разгласи.

В края на първи панел, присъстващите ще имат опцията да научат повече и за идеята на фондация Очи на четири лапи , в която кучета се образоват за асистенти и водачи. Тази година осмите Годишни награди на imoti.net се организират в поддръжка на фондацията, като присъстващите на бизнес форумите в другите градове на България също имат опцията да се включат в самодейността при интерес от тяхна страна.

Вторият панел ще се организира под формата на полемика, по време на която специалисти от имотния отрасъл ще споделят какви са компликациите, пред които е изправен имотния пазар. Участници ще бъдат доктор Николай Лазаров – Пощенска банка, доктор Мирослав Владимиров – Икономически университет Варна и Мирослав Язов – Инвестиционна компания Марково Вита Нова.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР