Поредицата на британската писателка Дж. К. Роулинг Хари Потър вече

...
Поредицата на британската писателка Дж. К. Роулинг Хари Потър вече
Коментари Харесай

Книгите за Хари Потър са вече достъпни като аудиокниги на английски език

Поредицата на английската писателка Дж. К. Роулинг " Хари Потър " към този момент е част от портфолиото на " Сторител " (Storytel) в България, оповестиха от платформата. Английската версия на историята е озвучена от артиста Стивън Фрaй, прочут с емблематичните функции на Майкрофт Холмс в " Шерлок Холмс: Игра на сенки " и Дитрих във " V като Вендета ".

" Историите за Хари Потър са обичани на няколко генерации. Развълнувани сме, че даваме опция на ново потомство читатели и слушатели да изживеят тази изключителна поредност и да се допрян до въображаемия свят на обичания вълшебник ", споделя Лиза Василева, районен управител на Storytel - България.

Първата книга от поредицата – " Хари Потър и философският камък ", е оповестена през 1997 година във Англия. Оттогава историите на Дж. К. Роулинг са достигнали до читатели от целия свят, книгите разрушават върховете по продажба и печелят голям брой награди. Продадени са над 500 млн. копия от книгите, поредицата е преведена на повече от 80 езика и екранизирана в 8 боксофис шлагера.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР