Поредица от тежки криминални престъпления само в рамките на няколко

...
Поредица от тежки криминални престъпления само в рамките на няколко
Коментари Харесай

Тихомир Стойчев посочи как е можел да бъде спрян убиеца Мартин

Поредица от тежки престъпни закононарушения единствено в границите на няколко дни се трансфораха в централна тематика в дневен ред. Обществото беше ужасено от убийството на 7-годишно момиченце в сливенското село Сотиря.
Не съществува никаква система за предварителна защита на такива закононарушения. Това съобщи в студиото на „ Тази сутрин” специалистът по сигурност Тихомир Стойчев.

Според него ужасяващото закононарушение е можело да се предотврати, поради че задържаният за действието и направил признания Мартин Трифонов е имал престъпна история и досие.

„ Криминализацията на обществото се задълбочава”, съобщи Тихомир Стойчев и означи, че на това се обръща малко внимание, а има нарастване на половите закононарушения.

„ За финален път при министър Валентин Радев се появи скока с 10% на половата престъпност”, сподели Стойчев, който съобщи, че едвам в този момент в България е почнало да се приказва за някои разновидности за справяне с този жанр закононарушения като химическата кастрация, която от дълго време се употребява в доста страни

Стойчев означи, че блокадата в Сотиря е била неефективна, поради че Мартин се е прибирал у дома.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР