Поредица от протести срещу въвеждането на задължителни за ваксинация срещу

...
Поредица от протести срещу въвеждането на задължителни за ваксинация срещу
Коментари Харесай

Протести в болниците в Загреб срещу задължителните ковид сертификати

Поредица от митинги против въвеждането на наложителни за имунизация против COVID-19 се организираха в понеделник в редица лечебни заведения в хърватската столица Загреб, оповестява националната радио и телевизия HRT.

Няколко десетки чиновници на редица загребски лечебни заведения започнаха стачка против възбраната за осъществяване на действия при липса на документ за . Резултатите от извършените проучвания на всички за COVID-19 са били негативни, предава организация Фокус.

Според хърватския министър на опазването на здравето Вили Бероша, резултатите от тестванията на повече от 6,2 хиляди чиновници на здравната система са разпознали едвам 20 души с съществуване на ковид.
 Проф. Пенка Петрова: От идващото лято коронавирусът ще стартира да се самоограничава Проф. Пенка Петрова: От идващото лято коронавирусът ще стартира да се самоограничава
„ Опитът на човечеството демонстрира до момента, че коронавирусните пандемии са продължавали оптимално две години. Тази ни порази дори за...

„ Това е различен неоспорим мотив, че са нужни ограничения за отбрана на пациентите и чиновниците “, означи ръководителят на здравното министерство в Загреб, наблягайки целесъобразността на наложителната наличност на документи за COVID-19.

Здравните чиновници дадоха обещание да продължат митингите през идващите дни. Органите на реда на страната от своя страна показаха подготвеност да реагират по подобаващ метод на неоторизирани събирания и нарушавания на публичния ред.

В Хърватия на 4 октомври влезе в действие мярка, която изисква здравните и обществените служащи да имат документи за имунизация против COVID-19.

Снимка: архив
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР