Поредица от фалстартове беляза проектът „7/8 TV“ в понеделник вечерта,

...
Поредица от фалстартове беляза проектът „7/8 TV“ в понеделник вечерта,
Коментари Харесай

С мухи и на тъмно стартира телевизията на Слави

Поредица от фалстартове беляза планът „ 7/8 TV “ в понеделник вечерта, когато започва програмата. Масово отвращение настана, че студиата на обособените излъчвания са доста тъмни и мъчно се разграничават водещи и посетители. За пръв път това беше видяно в предаването " Студио Хъ ", където сценаристът разговаряше с несполучливо кандидатиралата се за кмет на София Мая Манолова.

" Прилича повече на седянка в махалата - двама души не споделят нищо съответно, приказват си на " ти " и едвам ги виждаш на дребния екран ", е един от стотиците мнения за началото. Впоследствие стана ясно, че предаванията с актьорите и Слави Трифонов също наподобяват мрачни.

" Слави, постави 4 мощни прожектора, че не можем да те забележим ", насочи обръщение обожател, който макар забележката призна, че е доста удовлетворен от старта и познатите лица са му липсвали.

Мнозина се подразниха и от декора на студията - тежки пердета за декор, които нормално се използваха преди години в кабеларките, и на пода плочки, които не основават доста уютна атмосфера.

Кулминацията на вечерта настъпи, когато по време на шоуто си Слави умъртви не едвам, а цели две мухи. Насекомите бяха размазани на бюрото му и останаха там до края на предаването. Трифонов очевидно се подразни, че не са взети задоволително ограничения всичко да мине безпрепятствено, само че реши да обърне яростта си в смешки по тематиката. Впоследствие тематиката с мухите беше продължена в предаването на сценаристите.

Но гафове имаше и преди този момент. По време на актьорската вечер Краси Радков разговаряше с картонена фигура на Дългия. Репликите на Трифонов бяха пускани на запис, който на няколко пъти се запъна и звучеше като че ли от отвъдното. Актьорската вечер беше водена от рапъра Криско, който мъчно се вписваше в атмосферата, а най-после даже облече носия и засвири на гъдулка, до момента в който Радков, нагизден като кака Радка, неумело рапираше.

Появата на Криско в действителност стартира малко по-рано. Това стана при авансово записан скеч, в който още веднъж Радков, само че този път като Шишо Бакшишо, го вози към постройката на новата телевизия. Тя се намира в крайния столичен квартал " Левски Г " и това също беше чест мотив за насмешки в понеделник вечерта. Сценаристи и артисти се възмущаваха, че е доста надалеч работното им място, би трябвало да пътуват дълго и не заслужават такова нещо, като до момента са били в центъра на столицата, а внезапно се озовават в покрайнините.

Още един неуспешен претендент за кмет се появи в първата вечер „ 7/8 TV “ - Милко Калайджиев. Сценаристите го скъсаха от бъзици, които той героично изтърпя, а в един миг даже извадиха две пилета и накараха Милко да им пее " Я елате, пиленца, при батко ".
Във " Вечерното шоу на Слави Трифонов " бяха изтеглени онлайн участниците в томболата, които печелят главните дарове. Снощи 49-годишният мъж, който завоюва лимузината " Мерцедес ", с която са транспортирани звездните посетители на шоуто, трябваше да получи ключа от Слави. И на инат на неприятните отзиви имаше и доста такива, които подкрепяха Дългия, че е почнал с летящ старт и са удовлетворени от продукцията. Най-много позитиви събира Иван Атанасов-Ванката, който води прогнозата за времето. Тъй като не може да споделя Р, сценаристите преднамерено му избират да оповестява температурите в градове с тази писмен знак - Русе, Разград, Бургас, Трън и даже Париж.

Вчера преди обяд партията на Трифонов " Няма такава страна " беше записана в съда. Слави не участва, а изпрати собствен екип отпред със сценариста Тошко Йорданов, който е зам.-председател на политическото формирование. Именно той внесе документите с 3700 подписа.

" Името на партията " Няма такава страна " ще бъде записано и няма никакви проблеми, тъй като съблюдаваме закона ", разяснява Йорданов. Той беше запитан от публицисти дали в бъдеще ще работят с Мая Манолова, откакто беше първият посетител в малкия екран. " В последна сметка гостите си ги предпочитам аз. Сметнах, че е по-интересно да се чуе другата позиция. Не разясня дали ще имам общо политическо бъдеще с Манолова и неща, които ще се случат отсега нататък. Нека се разберем занапред, като създадем нещо или считаме да създадем, ще ви кажем. Всичко останало са спекулации. А вие може да си пишете каквото желаете ", съобщи сценаристът.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР